AJANKOHTAISTA

Laulusuzukien ajankohtaisia uutisia

8.9.2023

Sunnuntaina 10.9. Laulusuzuki-info & syyskauden avajaiset!

Tervetuloa kuuntelemaan esitelmää laulusuzukimenetelmästä klo 12.00-13.00! Info on suunnattu erityisesti uusien oppilaiden vanhemmille ja muille laulusuzukista kiinnostuneille. Osallistua voi livenä Lastenkulttuurikeskus Pessissä (Vernissakatu 4, Vantaa) tai etänä Zoom-yhteydellä. Etäosallistujien ilmoittautuminen sähköpostitse: laulusuzukiperheidenliitto@gmail.com.

Syyskauden avajaisia vietetään yhdessä laulaen ryhmätunnin merkeissä klo 14.00-15.30!

2.5.2023

Laulun lahja - Äitienpäiväkonsertti

Laulun lahja -äitienpäiväkonsertti on lahja laulun muodossa äideille ja äitienpäivää juhlistaville! Samalla juhlistetaan laulaen kevättä ja lähestyvää kesää. 

Konsertti järjestetään sunnuntaina 14.5.2023 klo 13.00 Helsingin vanhimmassa huvilassa, Annalan huvilassa (Waseniuksen puistotie 1/Hämeentie 154). Café Annebergin herkkuja voi maistella kahvilan auki ollessa klo 12.00-17.00.

Konsertin esiintyjinä toimivat eri-ikäiset lapset ja nuoret pianistinaan Marjaana Merikanto. Ohjelmistossa kuullaan lauluja Suomesta ja ulkomailta, jotka sopivat teemoiltaan äitienpäivään ja kevääseen. Lauluja kuullaan esimerkiksi linnuista, kukista, mehiläisistä sekä tietenkin äideistä.  

Vapaa pääsy. Ohjelma 10,00€

29.1.2023 klo 13 

Graduation -konsertti

Ensi sunnuntaina lapset ja nuoret kerääntyvät Vantaalle Lastenkulttuurikeskus Pessiin Graduation -konserttiin laulamaan lauluja eri aikakausilta monilla eri kielillä. Jokavuotinen Graduation koostuu seitsemästä eri tasosta, joita lapset suorittavat laulaen tasoihin määriteltyjä lauluja yhdessä ja erikseen

Lämpimästi tervetuloa! Vapaa pääsy.


Graduation -konsertti su 29.1.2023 klo 13.00

Lastenkulttuurikeskus Pessi, Vernissakatu 4, Vantaa

19.8.2022

Laulusuzuki Volume 1 on nyt julkaistu!


Ylpeänä esittelemme uuden juuri julkaistun Laulusuzuki Volume 1 -kirjan. 

Julkaisu on tehty yhteistyössä kansainvälisen Suzuki Voice -komitean ja tohtori Kukkamäen kanssa. Tohtori Kukkamäki on työskennellyt Volume One-kirjan valmisteluiden ja oikolukujen parissa vuodesta 2004 lähtien. 

Julkaisussa huipentuu opettajien vuosien omistautuminen ja tuki eri puolilla maailmaa. 

"Singing together in many languages is a unique experience and allows so much more than music to foster - it crosses cultural divides and brings us together through singing." 


Alfred Music and The International Suzuki Voice Committee are pleased to present Suzuki Voice School Volume One.

This publication is the cooperative effort of the International Suzuki Voice Committee together with Dr. Kukkamäki, who have worked on Volume One preparation and proofreading since 2004.

It sees the culmination of many years of dedication and support from teachers across the world.

"Singing together in many languages is a unique experience and allows so much more than music to foster - it crosses cultural divides and brings us together through singing." 

Lähde: https://www.europeansuzuki.org/news/suzuki-voice-school-volume-one-out-now/


Lisätietoja: 
https://www.alfred.com/suzuki-voice-overview/
https://www.suzukivoice.com/fi/ajankohtaista11.11.2021

Tunnelmia Hannu ja Kerttu-satuoopperan harjoituksista


Ensi viikolla pitkä odotus palkitaan ja laulusuzukilaiset pääsevät vihdoin tuomaan Hannu ja Kerttu-satuoopperan yleisön eteen Lumo-salin lavalle! Viimeisiä harjoituksia on pidetty ahkerasti. Kuvissa Adeliina Maliniemi (äiti), Kaius Uusimäki (isä) sekä ohjaaja MuT Päivi Kukkamäki harjoituksissa.

3.6.2021

Hannu ja Kerttu-satuoopperan esitykset lähestyvät!


Laulusuzukilaiset saapuvat Vantaalle Lumosaliin ja Helsinkiin Maunulataloon esittämään Engelbert Humperdinckin Hannu ja Kerttu-satuoopperaa ensi elo- ja syyskuussa. Kyseessä on kaikenikäisille sopiva lastenooppera, jossa kertoja johdattelee tapahtumia eteenpäin ja lapset ja nuoret esiintyvät näyttämörooleissa.


Varaa paikkasi esityksiin ajoissa sähköpostitse (laulusuzukiperheidenliitto@gmail.com) ja lähde mukaan seikkailulle lumottuun metsään upean musiikin johdattelemana! 


Esitykset Lumosali, Vantaa

to 18.11.2021 klo 17.30 ja 19.00 

pe 19.11.2021 klo 10 (stiimaus)

Otamme myös striimaukseen yleisöä! Ilmoittautuminen Vantaan kulttuuritoimen kautta:

https://kulttuuriliput.vantaa.fi/