TIETOA LIITOSTA

Laulusuzuki-perheiden liitto ry


Laulusuzukilaisille ja heidän perheillensä, laulusuzukiopettajille ja laulusuzukiopettajien kouluttajille


Laulusuzuki-perheiden Liitto ry perustettiin vuonna 2018 yhdistämään kaikki Suomessa toimivat laulusuzukilaiset ja heidän perheensä, laulusuzukiopettajat ja laulusuzukiopettajien kouluttajat.

Liiton tehtävänä on järjestää mm. vuosittain laululeiri kesällä ja Graduation-konsertti talvella.
Liitto järjestää yhdessä laulusuzukiopetusta antavien koulujen, instituuttien ja vanhempainyhdistysten kanssa konsertteja ja tapahtumia.


Liiton toiminta rahoitetaan mahdollisilla apurahoilla sekä jäsenmaksuilla. Liitto järjestää toimintansa rahoittamiseksi tapahtumia, myyjäisiä, arpajaisia ja voi vastaanottaa lahjoituksia.


LIITON JÄSENET JA JÄSENMAKSUT


Liiton henkilöjäseniä voivat olla laulusuzukiopettajat, laulusuzukiopettajien kouluttajat ja laulusuzukiopettajien ja koulutukseen hyväksyttyjen opettajien oppilaiden vanhemmat, joilla ei ole omaa yhdistystä. Henkilöjäsenen jäsenmaksu on 5 €/henkilö.


Yhdistysjäseniä ovat laulusuzukioppilaiden vanhempien muodostamat vanhempainyhdistykset. Yhdistysjäsenen tulee olla rekisteröity vanhempainyhdistys, joka toimii Liiton tarkoituksen toteuttamiseksi ja jonka Liitto on hyväksynyt jäseneksi.


Tukijäsen on rekisteröity yhdistys tai muu oikeuskelpoinen yhteisö tai yksityinen henkilö, joka haluaa taloudellisesti tukea Liiton toimintaa ja jonka Liiton hallitus on hyväksynyt tukijäseneksi. Tukijäsenen jäsenmaksu on 30 €.


Liiton kevätkokous määrää jäsenyhdistysten ja henkilöjäsenten jäsenmaksun edellisenä kalenterivuonna. Yhdistysjäsenen jäsenmaksun määräämisen perusteena käytetään jäsenyhdistyksen jäsenmäärää. Tukijäsenen jäsenmaksun määrää vuosittain Liiton hallitus.


LIITON HALLITUS KAUDELLA 2021-2022


Mervi Sipola-Maliniemi, puheenjohtaja

Leea Lahtela, varapuheenjohtaja

Ulrika Ekström, sihteeri

Seppo Savolainen, rahastonhoitaja

Jäsenet:

Janina Mäyry

Tiia Pelkonen

Päivi Regina


Liity jäseneksemme tukemaan laulusuzukien toimintaa!